We use our own and third party cookies to analyze our services. If you continue to browse, we consider that you accept their use. More information HERE

Accepts offers

JOIES DEL MODERNISME CATALÀ GRUP ENCICLOPEDIA CATALANA NUEVO EMBALADO LIBRO ARQUITECTURA FOTOGRAFIA

40% off! Today last day!

tc Pay Accepts tc Pay

Number of items: 1

Condition of the lot: Good (just a few signs of use)
MUY BUEN ESTADO

JOIES DEL MODERNISME CATALÀ – GRUP ENCICLOPEDIA CATALANA

Fitxa tècnica

Volum relligat i encapçat en pell

Format 28 cm x 38 cm

456 pàgines

250 fotografies

Presentació

El Modernisme és el moviment artístic que més atractiu presenta als visitans del nostre país. Pocs d’ells coneixen els grans escriptors catalans, però tots saben qui és Gaudí i a on es va formar Picasso. Venen, doncs, a veure els monuments d’aquell temps de final del segle XIX i l’inici del segle XX, en què els creadors del Modernisme van fer les seves grans realitzacions.

Direcció científica:

Francesc Fontbona i de Vallescar

Contingut

L’objectiu d’aquesta edició és recollir en un sol volum de gran format una àmplia selecció d’edificis modernistes catalans -de Guadí, Domènech i Montaner, Vilaseca, Gallissà, Puig i Cadafalch, Sagnier, Falqués, Granell, Rubió i Bellver, Jujol, Soler i March, els Bessagoda, Millàs, Muncunill, Raspall, Balcells, Martinell, Masó-, donar una aproximació sintètica a les seves característiques i el seu valor, i aportar una tria d’imatges fotogràfiques que permetin veure’n els aspectes més destacats i bells.

Observar todas las imágenes,

avatar lagunaiala
From 14/01/2020
Spain (Vizcaya)
Seller registered as a private person.