We use our own and third party cookies to analyze our services. If you continue to browse, we consider that you accept their use. More information HERE

DOCUMENTS. ASSAIGS. El bon independentista - Pau Farras


 • Items: 1

  Condition: Very Good (new or like new, without any signs of use)

  Directamente de la Editorial!!!


  GUIA D’INICIACIÓ DE LA PICA D’ESTATS A L’ESTACA Com convertir-te en un independentista alfa A més de propina (gireu el llibre si us plau) (Escrit en la llengua de l’imperi) El buen Español GUÍA DE INICIACIÓN Del tricornio a ¡Qué Viva España!.

  Espanya es trencarà o no es trencarà, no ho sabem però sí que sabem que ens hem de posicionar. El dret a decidir espera i no hi ha terceres vies, Independentista o espanyol i prou. Aquest llibre proposa des de l’humor i la ironìa, de vegades el sarcasme, un viatge iniciàtic que permetir descobrir al millor independentista que portes dins: L’independentista alfa. O potser no i en realitat ets un bon espanyol i no vols fer trencadisses..

  En tot cas, els catalans descobriran gràcies a aquest llibre la fórmula per convertir-se en bons independentistes ja que a més d’un curs intensiu sobre els mites, rites, símbols de l’independentisme hi trobarem de propina una guia, escrita en l’idioma de l’imperi, per veure com és, com és comporta i com pensa l’espanyol de veritat. Però si tens el gen independent, estàs immunitzat i això et servirà per tenir més convenciment de qui ets, a qui pertanys i on vas. Salut.

  Pau Farràs és periodista, col·labora en diversos mitjans de comunicació.

   

  Páginas 216

  Coleccio Documents/Assaigs

  L'Arca 2014

   

  COMPLETAMENTE NUEVO DE PRIMERÍSIMA MANO

  BRAND NEW FIRST-HAND

   

  Os invito a visitar mi tienda en Todo Colección:

  www.todocoleccion.net/tienda/mertobu