We use our own and third party cookies to analyze our services. If you continue to browse, we consider that you accept their use. More information HERE

TRESORS DE CATALUNYA. LA CULTURA TRADICIONAL . GRUP ENCICOPEDIA CATALANA 2004 – NUEVO A ESTRENAR


2 fotos TRESORS DE CATALUNYA. LA CULTURA TRADICIONAL . GRUP ENCICOPEDIA CATALANA 2004 – NUEVO A ESTRENAR (Libros Nuevos - Bellas Artes, ocio y coleccionismo - Otros)

Follow
 • 35% off! Before 220,00 €
  Tomorrow last day!
 • Items: 1

  Condition: Normal (with signs of use)


   

  SE MUESTRAN DOS IMÁGNES COMERCIALES.

  EL LIBRO ESTÁ A ESTRENAR

   

  TRESORS DE CATALUNYA. LA CULTURA TRADICIONAL . GRUP ENCICOPEDIA CATALANA 2004 – NUEVO A ESTRENAR  

  EN CATALÀ

   

  PRESENTACIÓ

  Aquesta obra, amb il·lustracions espectaculars, és un recopilatori del patrimoni intangible, immaterial, de la cultura tradicional catalana. Explica i mostra la cultura tradicional d’un poble. Té un valor simbòlic, identitari, de cohesió social, imprescindible en qualsevol cultura de primer ordre. Inclou: l’univers festiu; les músiques, els balls i els cants tradicionals; l’univers dels mites, i les formes de vida tradicionals.

  SUMARI

  Per primera vegada es presenta un inventari classificat i ordenat que ens defineix com a país. La Unesco, en la carta de Venècia del 1964, reconeixia com a Patrimoni de la Humanitat només els monuments i els llocs, el patrimoni arquitectònic o del medi natural, que han estat profusament difosos.

  No va ser fins al 2003 que es va aprovar el reconeixement de la dimensió immaterial com a vehicle imprescindible de cohesió cultural i es va dotar de suport material (arxius, inventaris, museus, publicacions…).

  Lentament s’ha anat recollint la memòria cultural d’arreu i així, per exemple, s’han declarat Patrimoni Intangible de la Humanitat els castellers, la Patum o la dieta mediterrània (compartida amb Grècia, Itàlia i el Marroc).

   

   

  FITXA TÈCNICA

  Volum relligat en pell

  Format 28 cm x 38 cm

  300 PP

  400 PP

  PUBLICACIÓ: MARÇ 2014Report on this lot