We use our own and third party cookies to analyze our services. If you continue to browse, we consider that you accept their use. More information HERE

El gos que va veure Deu, Onze comptes de Dino Buzzati. La ironia crua i l’humanisme realista i


10 fotos EL GOS QUE VA VEURE DEU, ONZE COMPTES DE DINO BUZZATI. LA IRONIA CRUA I L’HUMANISME REALISTA I (Libros Nuevos - Literatura Infantil y Juvenil - Cuentos juveniles)

Follow
  • Items: 1

    Condition: Normal (with signs of use)


    El gos que va veure Deu,Els contes de Dino Buzzati no ens deixen indiferents. La ironia crua, l’humanisme realista i la lògica kafkiana, s’hi barregen d’una forma fluida i espontània, en un conjunt homogeni i del tot original. Dino Buzzati és tot un mestre en la narrativa contemporània. Aquests onze contes, seleccionats minuciosament d’un conjunt de seixanta, ens donen una mostra del millor que ha escrit. Ni per un moment al llarg de l’obra, Buzzati abandona la seva desbordant imaginació, el lirisme quasi poètic del seu estil i la crueltat en les petites observacions quotidianes.

    En muy buen estado de conservación, Escrito en catalán. Editado por edicions 62 en Barcelona 1985. 2º edición. Encuadernado en tapa de cartulina ilustrada contiene 124 páginas, medidas 19x11 cm.


braxi17

(292)
Spain (Barcelona)
Member since: 30/10/2016

  Add to favourites

Report on this lot