We use our own and third party cookies to analyze our services. If you continue to browse, we consider that you accept their use. More information HERE

Llegendes de Girona de Ramon Girona. 37 leyendas y cuentos relacionadas con la historia de Girona


13 fotos LLEGENDES DE GIRONA DE RAMON GIRONA. 37 LEYENDAS Y CUENTOS RELACIONADAS CON LA HISTORIA DE GIRONA (Libros Nuevos - Literatura Infantil y Juvenil - Cuentos juveniles)

Follow
  • Items: 1

    Condition: Normal (with signs of use)


    Llegendes de Girona de Ramon Girona. En el cabalós riu de les llegendes, Girona, ciutat creuada per rius, hi té un lloc ben guanyat. La Torre Gironella, la Catedral, la Col·legiata i el Call, però també altres indrets menys espectaculars, el carrer del Llop, la Font d'en Pericot, el Pont Major i el del Dimoni o el carrer Argenteria, configuren un itinerari de pedra i records per on avancen agafats de la mà, en una corrua fantàstica, Gerió, Carlemany, Sant Narcís, Sant Feliu o el Cap d'Estopes, la Tolrana, la Bruixa de la Catedral, la Lleona o el Tarlà. Aquest llibre els convoca de nou, a tots ells i a uns quants més, i convida els gironins i els foranis a afegir-se a la corrua i, en passar les pàgines, a reviure els fets que els han convertit en llegendaris.

    Editado por Publicacions de l´abadia de Montserrat, Barcelona 2011. Escrito en catalán. Nuevo sin usar. en perfecto estado de conservación. Encuadernado en tapa dura cartoné con sobrecubierta ilustrada,  contiene 110 páginas, Medidas 24x15 cm.


braxi17

(473)
Spain (Barcelona)
Member since: 30/10/2016

  Add to favourites

Report on this lot