We use our own and third party cookies to analyze our services. If you continue to browse, we consider that you accept their use. More information HERE

FIGURES DEL TEATRE. JOSEP SANTPERE. L'HOME I L'ARTISTA. 1931. ANTONI VALLESCA. BARCELONA.


6 fotos FIGURES DEL TEATRE. JOSEP SANTPERE. L'HOME I L'ARTISTA. 1931. ANTONI VALLESCA. BARCELONA. (Libros Antiguos, Raros y Curiosos - Biografías )

Follow
 • Items: 1

  Condition: Normal (with signs of use)

  Buen estado de conservación.


  Figures del teatre. Josep Santpere. L'home i l'artista por Antoni Vallescà. 1931 primera edició en català.Llibreria Francesc Alum. Barcelona. Libro en catalán con tapas duras editoriales, 157 páginas. En buen estado de conservación.

  Josep Santpere i Pey. Barcelona 1875 - 8 septiembre 1939., conegut com a Josep Santpere, va ser un actor i empresari teatral, de llarga trajectòria artística, especialitzat en l'opereta i el vodevil. Gran part de la seva carrera està vinculada al Paral·lel barceloní i, en concret, als teatres Nou i Espanyol; en aquest darrer sovint amb Alexandre Nolla i on la seva versió de Don Juan Tenorio assolí un gran èxit. Va debutar de ben jove en el teatre amateur i va compaginar la seva faceta d'actor amb la seva feina en una impremta pròpia. El 1903, va fer la seva primera actuació lírica en el paper de Don Basili a El barber de Sevilla amb el Teatre Íntim d'Adrià Gual. Als 30 anys ja feia d'actor, de músic, de director i d'empresari teatral.

  Se mandará por correo certificado debidamente embalado y protegido a toda Europa.

  Precio del envio para España: 4,50€. (Consultar envios a Ceuta-Melilla-islas Canarias-Andorra-Gibraltar).


brian1964

(946)
Spain (Barcelona)
Member since: 23/12/2008

  Add to favourites

Report on this lot