We use our own and third party cookies to analyze our services. If you continue to browse, we consider that you accept their use. More information HERE

TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA - MARIAN ROJAS ESTAPÉ - COLUMNA CAT - NO FICCIÓ COLUMNA


2 fotos TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA - MARIAN ROJAS ESTAPÉ - COLUMNA CAT - NO FICCIÓ COLUMNA (Libros de Segunda Mano (posteriores a 1936) - Literatura - Ensayo)

Follow
 • Items: 1

  Condition: Good (just a few signs of use)
  Referencia Librería: C3

  Titulo: TROBA LA TEVA PERSONA VITAMINA

  Autor: Marian Rojas Estape

  Editorial: Columna CAT

  Colección: NO FICCIO COLUMNA


  Fecha de Publicación: 2021

  Nº Edición: Primera edición

  Páginas: 320

  Idioma: Catalán

  ISBN / EAN: 8466427864 / 9788466427869

  Peso: 370 Gramos.

  Encuadernación: Tapa Blanda con Solapa

  Estado Exterior: En muy buen estado / Estado Interior: En muy buen estado

  Sinopsis:

  Per què hi ha persones que ens fan patir tant i en canvi altres ens generen confiança instintivament? Per què hi ha gent que té tendència a establir relacions complicades i doloroses?
  Quina és la bioquímica de l'amor? Com podem encertar a l'hora de triar parella? Estimem tal com ens van estimar?
  Estem dissenyats per viure en família i en societat, relacionar-nos i estimar-nos. La nostra felicitat dependrà en gran mesura de la capacitat que tinguem de mantenir bones relacions amb aquells que ens envolten. Molts, avui dia, arrosseguem ferides emocio - nals que ens impedeixen connectar de manera sana amb el nostre entorn. Troba la teva persona vitamina t'ajudarà a comprendre el vincle amb els teus pares, els teus fills, la teva parella, els teus amics i els teus companys de feina alhora que entens la teva història emocional. Perquè quan un es comprèn, se sent alleujat.
  La doctora Marian Rojas Estapé t'acosta a l'aferrament, a la infància i a l'amor des d'un punt de vista científic, psicològic i humà, i et parla d'una hormona fonamental, l'oxitocina.
  Un llibre que t'impulsa a trobar persones vitamina, aquelles que treuen el millor de tu, t'inspiren, et donen suport i amb això fan millorar el teu sistema immune.
   
Report on this lot