TRES-CENT ANYS DE LA SEGONA GERMANIA 1693 1993-GRAVATS D´AZORÍN I CASTEJÓN-VER DETALLES


15 fotos TRES-CENT ANYS DE LA SEGONA GERMANIA 1693 1993-GRAVATS D´AZORÍN I CASTEJÓN-VER DETALLES (Arte - Grabados - Contemporáneos siglo XX)

Follow
 • Items: 1

  Condition: Good (just a few signs of use)

  CONSULTE SUS DUDAS ANTES DE COMPRAR O PUJAR


  SE TRATA DE UN ESTUCHE CON CARPETA FORRADA EN TELA  MIDE 35 X 25 CM. - LAS HOJAS MIDEN 33 X 26 CM. Y CON EL SIGUIENTE CONTENIDO:

  AQUESTA EDICIÓ CONTÉ TRES GRAVATS  CALCOGRÀFICS REALITZATS A LA PUNTA SECA I LA REPRODUCCIÓ DE TRES DIBUIXOS D´AZORÍN.

  IGUALMENT CONTÉ TRES GRAVATS COLCOGRÀFICS REALITZATS A LA MANERA NEGRA I LA REPRODUCCIÓ DE TRES DIBUIXOS DE CASTEJÓN.

  ELS GRAVATS SOBRE COURE, SEGON ELS MITJANS CLÀSSICS DEL GRAVAT CALCOGRÀFIC, FIRMATS I REGISTRATS PELS AUTORS, S´HAN ESTAMPAT SOBRE PAPER BIBLOS DE 250 GRMS A L´OBRADOR D´AZORÍN AL CARRER SANT PAU, BARRI DEL FORNET, AL POBLE ANTIC D´ALTEA.

  EL TEXT INTRODUCTORI DE CARMEN PEREZ I APARICIO HA ESTAT REALITZAT EPECIALMENT PER A AQUESTA EDICIÇO, QUE INCLOU, A MÉS A MÉS, LA TRANSCRIPCIÓ D´UN DOCUMENT ORIGINAL DE 1693.

  EL LÍMIT DE L´EDICIÓ S´HA ESTABLERT DE LA FORMA SEGÜENT: 10 EXEMPLARS P.A. ( PROVES D´ARTISTA) NUMERATS EN ROMÀ DEL P.A. I/X., AL P.A. X/X; 10 EXEMPLARS H.C. ( FORA DE COMERÇ) PER ALS COL.LABORADORS, REGISTRATS EN ROMÀ DEL H.C. I/X AL H.C. X/X, I 100 EXEMPLARS VENALS NUMERATS EN ARÀBIG DE L´1/100 AL 100/100.

  AQUESTA EDICIÓ S´HA DUT A TERME EN HOMENATGE A JAUME PASTOR FLUIXÁ, I AMB MOTIU DEL TRES-CENT ANIVERSARI DE LA SEGONA GERMANIA.

  EXEMPLAR 19/100.

  ESTADO:  EN UNO DE LOS LATERALES DEL ESTUCHE LA TELA EDT., ESTÁ UN POCO DESPEGADA, Y EN LA SUPERFICIÉ DE LAS TAPAS Y EL ESTUCHE HAY ALGUNAS MÁCULAS-.-.

  VER LAS FOTOS ADICIONALES.

  LOTE SUJETO A STOCK, POR FAVOR ANTES DE COMPRAR VER LAS CONDICIONES DE PAGO Y ENVÍO Y SI LO CRÉE OPORTUNO SOLICITE MÁS INFORMACIÓN.


VR54

(7.746)
España (Alicante)
Member since: 26/05/2003

  Add to favourites