Accepts offers

TRAÇ DE GUIX (Miguelanxo Prado) Glenat, 2008. OFRT antes 15E

tc Pay Accepts tc Pay

Number of items: 1

Condition of the lot: Very Good (new or like new, without any signs of use)


TRAÇ DE GUIX (Miguelanxo Prado) Glenat, 2008. OFRT

Ediciones Glenat España S.L., Barcelona, 2008.
Tapa dura. 96 paginas mas cubiertas. Color.

RESUMEN:

Per primer cop en català arriba l obra màxima i més exitosa de Miguelanxo Prado, Traç de guix. Amb una repercusió que ha donat la volta al món, la qualitat d aquesta obra ha estat reconeguda a través d una llarga llista de premis tant a nivell nacional com internacional, dels que destacarem el Premi Alph Art d Angoulême 1994 i el de Millor Obra del Saló del Còmic de Barcelona 1994. L'argument és, en síntesi, el següent: després de dies de navegació i tempesta, un home veu en l'horitzó una illa que no apareix a les cartes de navegació i porta el seu vaixell fins a ella. A l'illa només ha una cantina, atesa per una dona i el seu fill, que és alberg i refugi dels viatgers, i més lluny, a la punta rocosa, un far abandonat. A l illa hi ha un altre vaixell atracat, amb una dona que també està de pas esperant a algú... A partir d aquí es desenvolupa la història.

NOTAS SOBRE EL ESTADO DE CONSERVACIÓN:
Muy buen estado, artículo nuevo o como nuevo. Procedente de restos de stock, puede presentar algún defecto menor por la propia naturaleza del material. Ver fotos y leer descripcion, las fotos se consideran parte de la descripcion.

LOTE EN OFERTA (OFRT):
- Libro sin uso, procedente de saldo editorial o restos de stock.
- Escribe OFRT en el buscador para ver todos nuestros lotes en oferta.
- NO se aceptan ofertas en lotes marcados como OFRT.
- Fotografia generica, representativa del estado de conservacion del resto del stock.
- Por favor lee atentamente la descripción antes de comprar, y no dudes en preguntar si tienes cualquier duda o necesitas información adicional.

avatar LibrosFugitivos
From 15/07/2012
Spain (Valencia)
Seller registered as a professional.